Temos pavadinimas: Naujos šukos nuo šėrimosi Furminator 35 LT Kv. 10 14, 2010 2:12 pm
• Furminatorius sumažina šėrimąsi iki 90 procentų, jis pašalina besišeriantį, negyvą pokailį, bet nepažeidžia kailio. • Rekomenduojamas įvairaus dydžio, ilgaplaukiams ir trumpaplaukiams šunims bei katėms. • Garantuotai sumažina šėrimąsi geriau nei bet koks šepetys ar šukos. • Paskirsto natūralius gyvūno riebalus, padaro odą sveikesnę, kailis tampa blizgesnis. • Sumažina ore esančių elementų, kurie daugeliui žmonių sukelia alergines reakcijas, kiekį. • Padeda pašalinti kačių plaukų kamuoliukus.
Furminatorius naujas, įpakuotas ir originalus. Kaina 35 LT.
Nepirkite nepabandę! Pamėginkite šukas ant Jūsų ar mano augintinio :) Turiu šių dydžių šukas: mažos, vidutinės bei didelės (S, M, L)
Esu iš Vilniaus, pristatysiu. Siuntimas į kitus miestus tik 4LT.
Parašė : 238 Prisijungė : 2010-06-02 Amžius : 28 Miestas : vilnius
Temos pavadinimas: Re: Naujos šukos nuo šėrimosi Furminator 35 LT Kv. 10 14, 2010 2:19 pm
atsiprašau, bet jūs blogai šukuojat, reikia įtempus odą šukuoti, ir nespausti, nes galite įpjauti nu neesu ekspetė, bet man sakė viena labai gera kirpėja
omass Naujas narys
Parašė : 5 Prisijungė : 2010-10-14
Temos pavadinimas: Re: Naujos šukos nuo šėrimosi Furminator 35 LT Kv. 10 14, 2010 2:25 pm
Ačiū už pastebėjimus. Bartas dar jaunas ir judrus, todėl sunkoka buvo šukuoti, ypač filmuojant :) O stipriau ar švelniau šukuoti nėra skirtumo, svarbu ne ilgai (20-30min pakanka). :)
omass Naujas narys
Parašė : 5 Prisijungė : 2010-10-14
Temos pavadinimas: Re: Naujos šukos nuo šėrimosi Furminator 35 LT Pen. 03 18, 2011 11:13 am
Dabar užsisakyti Furminator šukas dar paprasčiau čia www.dogus.lt !
Sponsored content
Temos pavadinimas: Re: Naujos šukos nuo šėrimosi Furminator 35 LT